Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.
 

Solarna tehnologija - sončna energija

Solarna tehnologija, solarna termija in fotovoltaika

ProSIGMA PLUS d.o.o.,
Limbuška cesta 2,
2341 Limbuš

Tel. 02-421-32-00
Brezplačna št.: 080 88 55
E-pošta: info@prosigmaplus.si

DomovDomov Natisni stran

ZASTOPSTVO ZA

 

Kakovost za vas

Kakovost nakupa

 
Obsežna kolekcija proizvodov in sistemov uporabe sončne energije ponuja rešitev za vsakovrstno povpraševanje. Na podlagi številnih razpoložljivih proizvodov lahko na hitro pripravimo, vašim individualnim razmeram in zahtevam, prikrojeno ponudbo. Schücove solarne in fotovoltaične sisteme ter toplotne črpalke lahko prodajajo le njihovi, za to usposobljeni in pooblaščeni partnerji.
 
Home Owners,Products,Solar energy systems,Quality           Home Owners,Products,Solar energy systems,Quality  

Kakovost produktov

Nakup solarnega  sistema ali toplotne črpalke predstavlja tako veliko  investicijo, da mora biti z nečim zavarovana. Najboljše jamstvo za dolgotrajno učinkovito delovanje in visoke donose pa je zelo visoka kakovost vsakega od sestavnih delov sistema.
 

Kot vodilni proizvajalec solarnih in fotovoltaičnih sistemov v Nemčiji, zagovarja Schüco izjemno visoke standarde kvalitete. Vsi proizvodi so v Schücovem tehnološkem centru podvrženi izredno strogim merilnim procesom, zato na testiranjih kakovosti dosegajo rezultate, ki so daleč na predpisanimi standardi. Torej ste lahko prepričani, da ima sleherni proizvod vse predpogoje za dolgotrajno nemoteno delovanje.

 

 

Če kupite proizvod, ki ima ta znak kakovosti Solar KEY MARK - kot jih imajo SCHÜCO proizvodi - ste pri pridobitvi državnih sredstev deležni dodatnih 10 € na vsak m2 ! 

 

Kakovost instalacije

Schücove solarne in fotovoltaične sisteme ter toplotne črpalke lahko dobite le od njihovih usposobljenih in pooblaščeni partnerjev. Pri Schücu vam tudi sami predlagajo izbiro njihovega lokalnega partnerja, ki se bolje spozna na lokalne razmere in je tudi lažje dosegljiv. Torej lahko povsem zaupate v strokovnost in usposobljenost vaših ponudnikov Schüco proizvodov.
 
Home Owners,Products,Solar energy systems,Quality,Advice and installation       Home Owners,Products,Solar energy systems,Quality
 
Vsak partner je deležen popolne podpore s strani Schüco. Udeležiti se mora izčrpnega trening programa, ki se izvaja v največjem nemškem centru za usposabljanje na področju sončne energije v Bielefeldu. Na teh usposabljanjih se udeleženci urijo montaže in instalacije kolektorjev, modulov ter zalogovnikov v realnih situacijah. To je tudi edini pravi način testiranja in preizkušanja, kako sistemi dejansko delujejo. Vse to zagotavlja dosledno in brezhibno instalacijo tudi vaših sistemov ali proizvodov.
 
Vsak partner ima tudi dostop do obsežnih ter podrobnih informacij za pomoč pri svetovanju in izvedbi. Načrti, individualne dokumentacije, brošure, 24 urna telefonska pomoč in pomoč Schücove projektne pisarne so tehnične storitve, ki jih lahko partnerji koristijo pred in med instalacijo sistema pri vas.
 
 
 
 

 © ProSigma d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com